НАШ ТУР: Побачити Париж і перемогти! Футбол Франція-Україна – від 349 євро (авіа, проживання)

Головне випробування збірної України ще попереду. Щоб потрапити на чемпіонат світу-2014 до Бразилії, потрібно подолати французький бар’єр.

15 листопада збірна України зіграє із “галльськими півнями” вдома, а 19 листопада вирішальний бій із Францією відбудеться на “Стад де Франс” у передмісті Парижа – Сен-Дені.
Віримо в нашу команду!

France_Ukraine_football

France_Ukraine_football_kozakyПісля переможного виїзду в Сан-Марино турклуб “Смак подорожника” пропонує українським уболівальникам наступний тур – на матч Франція – Україна.

Вартість туру – 349 євро на людину (за умови двомісного розміщення)
Оновлення. Ця ціна була актуальні для кінця жовтня. Тепер, 16-17 листопада, можливість організувати поїздку ще є, але вона буде коштувати від 470 євро, до того ж для цього потрібно мати діючу шенгенську візу. Також є можливість окремо придбати квитки на матч.
Тривалість туру – 4 дні / 3 ночі (18-21 листопада)

Париж – це не лише футбол, а “свято, яке завжди з тобою”.
Ви матимете змогу відвідати Ейфелеву вежу й Лувр, побачити Тріумфальну арку і Єлисейські Поля, собор Паризької Богоматері й острів Сіте, Монмартр і “Мулен Руж”, місця д’Артаньяна й “Коду да Вінчі”, Люксембурзькі сади, Пер-Лашез і гробницю Наполеона та безліч інших визначних пам’яток.
Хтось може встигнути з’їздити у Версаль чи “Діснейленд”, хтось – піти на шопінг у галерею “Лафайєтт”, а хтось – відвідати могили Симона Петлюри або Нестора Махна.
Ми все це бачили, знаємо й розповімо вам, що, як і де.

France_Ukraine_Eifel_tower_1

Тур є самостійним – ми купуємо вам квитки, бронюємо готелі, надаємо необхідні консультації й за потреби працюємо для вас у режимі “гарячої лінії online”, але ви їдете у Францію самі або зі своєю компанією. Це дозволяє значно здешевити вартість туру.

Врахуйте, що ціна 349 євро є актуальною за умови ранньої купівлі авіаквитків та раннього бронювання готелів.
Чим ближче до матчу – тим дорожчим може бути проживання й переліт.

У ціну включено:
– авіапереліт Київ – Париж (а/п “Шарль де Голь”) зі зручною стиковкою в одному з міст Європи;
– проживання в готелі 2-3* в Парижі;
– пакет консультаційних послуг турклубу “Смак подорожника” – від отримання візи до екскурсій по столиці Франції і її передмістях, файл із картами і детальними порадами щодо перельотів і трансферів, поселення в готель, прогулянок по місту, походах по музеях та на футбол, повернення додому.

Ціна не включає: квиток на матч (ми його можемо купити й передати вам у Києві – за умови вчасного бронювання туру), оформлення французької візи, страхування, харчування, переїзди громадським транспортом у Парижі, екскурсії.

Якщо вас зацікавили наші пропозиції
– звертайтеся за телефоном (+37) 25 770 72 38 або (+38) 050 419 16 28
– пишіть на е-мейл smakpodorozhnyka@gmail.com

France_Ukraine_louvre-paris

ЧАСТІ ПИТАННЯ
– Чи можливо поїхати в тур із відвіданням футболу, але бути в Парижі довше, ніж три доби?
Так. Але це означає здорожчання туру за рахунок більшої кількості ночей у готелі + ваші витрати на перебування в місті, харчування тощо. “Смак подорожника” за вашим бажанням складе індивідуальний тур більш ніж на 4 дні / 3 ночі.

– Чи можна ще здешевити тур?
Так. Якщо ви погодитися на проживання в готелях/хостелах нижчого класу або поїдете в тур групою більш ніж із двох осіб.
Також витрати на проживання можуть бути меншими, якщо оплатити готель наперед – без можливості повернення цих коштів.
Водночас вказана в рекламі сума може зрости через подорожчання авіаквитка ближче до дати вильоту.

– Чи можу я поїхати в тур сам(а)?
Так, це можливо. Але, оскільки вартість розраховано з огляду на розміщення у двомісному номері, проживання однієї людини коштуватиме дорожче. Тож у ваших інтересах – знайти пару чи компанію.

– Скільки коштує французька віза, як вона оформляється, і чи є гарантія, що я її отримаю?
Французьку візу можна оформити у візовому центрі в Києві або через консульство Чехії у Львові. Вартість візи – 35 євро + послуги візового центру (25.20 євро). Якщо у вас достатній рівень фінансового забезпечення, який підтверджується документально, і буде бронювання авіаквитків та готелів, а тим більше квитки на матч, – візу вам мають видати без проблем.
“Смак подорожника” надає достатні консультації щодо того, як напевно отримати візу, але не несе відповідальності в разі її невидачі, адже остаточне рішення залежить тільки від консульства.

– Як відбувається оплата за тур і де знаходиться “Смак подорожника”?
Наш турклуб базується в Києві. Тут ми приймаємо від вас кошти готівкою під розписку й через лічені години купуємо для вас авіаквитки онлайн, бронюємо чи повністю оплачуємо готель і надсилаємо на вашу електронну поштову адресу (або передаємо при зустрічі роздруківку) документальні підтвердження відповідних проплат, які можна надати у консульство для отримання візи.
Через кілька днів після отримання повної оплати туру ми перешлемо на ваш е-мейл файли з детальним розписом поїздки – поради щодо дороги, поселення, проживання, переїздів у Парижі, можливих екскурсій, необхідні карти місцевості, схеми транспорту, схеми піших походів.
Якщо ви перебуваєте не в Києві – переказ коштів на наш рахунок можна здійснити через термінал “Приватбанку” або через інтернет (“Приват24”).
Ми не фірма, а приватні особи, які вміють дешево подорожувати самі й допомагають робити це іншим. Ми не платимо за оренду окремого офісу, але це дозволяє зробити ваші поїздки дешевшими, оскільки сума нашої комісії – дуже невелика з огляду на об’єм послуг, які ми надаємо.

– Як я отримаю квиток на футбол?
Щоб ми мали змогу придбати квитки на стадіон і віддати їх вам на руки в Києві, вам слід переказати нам гроші на купівлю цього квитка. Ця сума не входить до вказаної вартості туру.
Станом на ранок 23.10.2013 ціна квитка на матч Франція – Україна в Парижі ще не відома.

"Стад де Франс" у Сен-Дені під Парижем

“Стад де Франс” у Сен-Дені під Парижем, де відбувся фінал ЧС-1998

– Скільки коштує квиток на Ейфелеву вежу?
– Для дорослих – від 5€. Причому якщо купувати його онлайн – не треба буде стояти в черзі до каси.
Ми допоможемо вам купити квитки й на Ейфелеву вежу!

– Як я повернуся додому?
Пакет консультаційних матеріалів від “Смаку подорожника” передбачає детальні поради щодо дороги з Парижа до Києва; відповіді на ваші питання в режимі online по інтернету або по телефону. Ми турбуємося про вас від першої до останньої хвилини поїздки!

France_Ukraine_Paris_Gargoyle

Поїхали зі “Смаком”!

Якщо вас зацікавили наші пропозиції
– звертайтеся за телефоном (+38) 050 419 16 28
– пишіть на е-мейл smakpodorozhnyka@gmail.com

Можливо, вас також зацікавить:
НАШ ТУР: Лижі в Банско (Болгарія) – від 249 євро з авіаперельотом і проживанням / 7 днів

“Смак подорожника” © 2013

Facebook Comments

.

Прокоментувати