Море в Туреччині на травневі за $197, тиждень All Inclusive з авіаперельотом

“Смак подорожника” часто запитують, просять дати поради, як організувати недорогий відпочинок на травневі свята, бажано на морі за кордоном.
Наша відповідь стандартна: по-перше, про це бажано турбуватися не за місяць, а хоча б за півроку до виїзду. А взагалі такі речі, як травневі й дешеві авіаквитки, травневі й бюджетний пляж – речі малосумісні.

Однак бувають винятки. До довгих травневих вихідних лишається тільки п’ять тижнів, однак ще можна організувати собі дешевий тур.

Наприклад, Туреччина з “олл інклюзівом” – готель 3* з басейном на самому узбережжі, повний пансіон, страхування, авіапереліт, трансфер з аеропорту – від 197$ з людини (393$ за двох).

місто тревел

Пакетні пропозиції туроператорів теж бувають вигідними. Зокрема, в даному випадку ідеться про пошукові пропозиції “Місто тревел”бронювання турів онлайн без візиту в турагенцію.

Відпочинок у готелях 4-5* на ці травневі свята доступний від 210$ з особи (420$ для двох осіб) разом з авіаперельотом .

Нагадаємо, для поїздки українців до Туреччини віза не потрібна, підходить навіть внутрішній паспорт (але якщо він у формі ID-картки із безконтактним електронним носієм!).

Є варіанти перельотів із Києва, Львова, Івано-Франківська, Харкова, Дніпра, Одеси, Вінниці, Рівного та ін. – на курорти Мармарис, Кемер, Сіде, Анталія, Аланія.

На сайті “Місто тревел” придбати тур можна з оплатою онлайн, без походу в турагенцію, радимо.

Підбирайте тури в різні країни тут:

Facebook Comments

.

Прокоментувати